20220620-DSC_4570-bewerkt

Fotograaf in Zwolle

De fotograaf een beetje leren kennen voordat je de fotoshoot boekt is niet geheel onbelangrijk. Daarom zou ik in het kort iets vertellen over mijzelf.

Mijn naam weten jullie natuurlijk al Denise. Ik ben een persoon met veel geduld. Ik neem dus ook alle tijd voor een fotoshoot. Tijd vind ik niet belangrijk wel dat de mensen gelukkig worden en het zien als een uitje.

Ik woon in Zwolle in een mooi appartementje. Mijn passie voor fotografie is erg groot. Ik vind het te gek om mensen een mooie herinnering mee te geven. Daarnaast ben ik ook creatief aangelegd. Tijdens een familieshoot maak ik er echt een feestje van. Vaak laat ik de kinderen lekker spelen waardoor we mooie speelse foto’s krijgen.

Het fotograferen is begonnen als een hobby en uitgelopen tot mijn eigen bedrijf. Het is een enorme passie van mij om mensen op hun mooist en puurst vast te leggen. De echte emotie streef ik na in mijn portretten.

Daarnaast kan ik erg goed met kinderen overweg en weet ik bijna altijd hoe ik het beste in een kind naar boven kan halen. Dit is ook mijn allergrootste passie, de mooiste portretten schieten van u, uw familie of van uw kindje.

Senioren fotograferen doe ik ook graag, meer informatie kan je lezen bij speciale projecten.

 

Contact